11 ani de spectacol aerian: Aeromania 2017

Read this post in English


Eveniment de referinta in calendarul spectacolelor aviatice, editia AEROMANIA 2017 va avea loc sambata, 19 august - cu obisnuita zi de rezerva meteorologica - duminica, 20 august.

Aeromania va marca, totodata, aniversarea a jumatate de secol de istorie pentru Aeroportul Tuzla, in 1967 inregistrandu-se aici prima misiune de zbor a pilotilor AVIASAN.

Cei 11 ani de evenimente aeriene cu piloti de acrobatie de renume mondial, dar si intreaga activitate ce confera prestigiu acestui loc reprezinta omagiul Regional Air Services – Aeroport Tuzla fata de traditia AVIASAN, pe care o duce mai departe.

Aeromania este anul acesta si un tribut adus legendarilor piloti AVIASAN – varful de lance al aviatiei sanitare romanesti - care, cu 50 de ani in urma, executau prima misiune de zbor de pe Tuzla si care, totodata, au realizat actiuni de salvare ce isi gasesc cu greu corespondent in prezent, in ciuda evolutiei tehnologice, explica Adrian Vasilache, directorul general Regional Air Services.


img-11-ani-de-spectacol-aviatic-aeromania-2017-airshows-2017-pub-martie-2017


Cum era de asteptat, si in 2017 spectacolul aerian de la Aeromania este completat de o oferta generoasa la sol: concerte live, standuri de aviatie, expozitii de masini de epoca, de fotografie, concursuri, food court, spatii de joaca pentru copii si multe alte surprize. Nu vor lipsi nici de aceasta data Jurgis Kairys, Iacarii Acrobati, Aeroclubul Romaniei si Hawks of Romania - Blue Wings, White Wings - carora li se vor adauga alte nume importante din acrobatia mondiala. Sa propunem ceva nou este un obiectiv asumat pentru fiecare editie in parte, generat de intentia de a face experienta celor care vin aici mai frumoasa si mai interesanta. Sunt şi îmbunatatiri pe care le facem ca urmare a comunicarii active cu publicul nostru atat la eveniment, cat şi pe pagina noastra de Facebook.

Anul acesta, majoritatea noutatilor se leaga de implinirea a 50 de ani de existenta a aeroportului. Aeromania 2017 are ca tematica jubileul. Va fi o sarbatoare pentru tineret, dar si pentru veteranii aviatiei - afirma Cristina Mitchievici, Event Manager Aeromania.

Programul va fi similar celor din anii anteriori – 15.00 – 22.30, accesul publicului larg fiind in continuare gratuit, iar biletele VIP vor fi disponibile din această primavara.


Sursa foto: aeromania, aviatim | 13.03.2017 Read this post in English

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu