Timisoara Paramotor Fly-In 2017 – un eveniment sportiv deosebit

Read this post in English


In perioada 29-30 aprilie se va desfasura o noua editie a unui eveniment sportiv deosebit: Timisoara Paramotor Fly-In 2017.

Anul acesta organizatorii, CSU Timisoara - sectiunea motoparapanta, vor incerca, sub coordonarea Domnului Ionut Rites, stabilirea unui nou record national aeronautic care consta in zborul simultan a cat mai multi piloti de paramotor.

Dincolo de imaginea deosebita de care vom avea parte in timpul acestei incercari de record national, editia din acest an implica si o competitie sportiva, care se va desfasura dupa regulile regasite in catalogul probelor campionatului mondial de paramotor (jaloane, precizie, viteza). La aceasta competitie se vor alinia sportivi din Romania, Serbia, Bulgaria si Ungaria.

Vor avea loc zboruri de agrement cu paramotorul de dubla, precum si o actiune de cautare - salvare din aer a unei persoane disparute.

Evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua zile, 29 - 30 aprilie 2017, in localitatea Giroc (albia raului Timis), jud. Timis, incepand cu ora 08.00 dimineata, ziua  incheiendu-se cu o "proba sportiva" de gulas la ceaun.

Timisoara Paramotor Fly-In 2017:


img-timisoara-paramotor-open-2017-sidebar-banner-pub-apr-2017


Autor: aviatim | Foto: aviatim | 31.03.2017 |   Read this post in English

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu