Aeronautic Show – Lacul Surduc 2017


Sambata, 1 iulie 2017, se va desfasura o noua editie a Aeronautic Show - Lacul Surduc. Se anunta un program deosebit si multe aeronave pe cer. Evenimentul se va desfasura in cadrul Zilelor Lacului Surduc iar de zburat, se va zbura deasupra lacului pe care vor evolua in acelasi timp diferite tipuri de ambarcatiuni.

Pe cerul localitatii Fardea, Jud. Timis, vor evolua avioane militare Mig-21 Lancer, elicopterele IAR-330 Puma apartinand Escadrilei 712 Elicoptere Timisoara-Giarmata, avioane ultrausoare, Antonov An-2, biplanul de acrobatie Skeen Skybolt pilotat de Sorin Bochis, precum si Iacarii Acrobati cu ale lor Yak-uri 52TW.

Asa ca, daca sunteti pasionati de aviatie, fotografie de aviatie sau pur si simplu cautati sa petreceti o zi altfel, va recomandam cu toata caldura acest eveniment unic in Romania.

Aviatim | Air & Space Magazine cu siguranta va fi acolo.

Si pentru a va face o idee si mai clara asupra a ceea ce puteti vedea, iata si programul detaliat al evenimentului, program care ne-a fost oferit de organizatori - Asociatia Aeonautica Romana, carora le multumim pe aceasta cale.


img-aeronauticshow2017lacsurducpubairshows2017iun2017


Autor: aviatim | Foto: aviatim | 25.06.2017 |

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu