Dictionarul de Aviatie cu 9000 de termeni si expresii a fost reeditat


Iata ca dupa ”ceva timp” si ”putin” efort s-a reusit publicarea editiei electronice a Dictionarului de aviatie.

Continand un total de 9000 de termeni si expresii de aviatie si mici imbunatatiri fata de prima editie (Editura Triumf, Brasov - 2002), dictionarul este un volum complex la care autori, Victor DONCIU si Eugenia TASCAU, au lucrat timp de mai bine de 10 ani.

Este o lucrare extrem de binevenita si documentata pentru toti cei care activeaza, isi doresc sa activeze sau sunt pasionati de ceea ce inseamna zborul si aviatia.

Momentan editia este accesibila doar in format electronic, insa marele avantaj este ca ea poate fi studiata fara nici un fel de costuri, fiind pusa gratuit la dispozitia cititorilor de catre autori si cei care au colaborat la realizarea acestui dictionar.

Intentia este ca pe viitor sa apara si varianta tiparita, insa acest lucru este conditionat de gasirea unor surse de finantare, ceea ce nu este un proces atat de facil.

Pana una alta cei din cadrul Centrului de Strategii Aplicate, care s-au ingrijit de aceasta editie, ne ofera posibilitatea de a studia acest volum on-line pe site-ul Centrului de Strategii Aplicate, precum si pe motopara.ro.


img-coperta-dictionar-aviatie-centrul-de-strategiiaplicatearticoleaviatiegenerala-pub-mi-2017


Coperta editiei din 2002 a Dictionarului de aviatie, editie aparuta la Editura Triumf din Brasov.

img-dictionaraviatieeditia2002articoleaviatiegeneralapubmai2017


Autor: aviatim | Foto: Centrul de Strategii Aplicate | 08.05.2017

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu